Over ons

Graag stel ik ons even voor:

Mijn naam is Carine, mama van 2 zoontjes en samen met mijn man wonen we te Wetteren, Oost-Vlaanderen.

Beiden zijn we grote dierenliefhebbers: mijn man heeft een enorme passie voor zijn papegaaien en ik voor mijn chihuahua's waar ik heel veel liefde en aandacht van krijg.Ik zorg voor hen zoals ik vroeger als thuisverpleegster mijn patienten verzorgde; ik vertroetel ze ook zoals mijn kinderen.

Mijn hondjes leven hier in huiselijke kring; ze lopen vrij rond in huis, zitten niet in een kooi waardoor ze asociaal en agressief gedrag vertonen. Ze zijn zeer sociaal, komen goed overeen met kleine kinderen en anderen honden (groot en klein) en katten.

Voor de nacht hebben ze een eigen plekje in huis of in hun chi-huisje met ieder zijn eigen slaapplaatsje; ook als we bezoek hebben gaan ze even in hun huisje, zodat het bezoek niet overweldigend begroet wordt door de hondjes.

Ze gaan ook regelmatig met ons mee als we weg gaan, zelfs met de mobilhome.

Ze vinden het heerlijk om buiten los te lopen en te rennen en daar is er bij ons gelegenheid genoeg voor.

Ze hebben een eigen terrein waar ze heel graag lopen te ravotten. Zijn ze moe dan kunnen ze even uitrusten op hun sofabed in hun huisje of binnen bij ons op de bank of in hun mandjes; onze deur staat steeds open voor hen.

Af en toe hebben we puppies. Onze pupjes worden heel goed gesocialiseerd en heel veel geknuffeld.

Zo starten we zo vlug mogelijk met de opvoeding van de pupjes, daar het van essentieel belang is dat zij allerlei zaken aanleren, van het zindelijk worden ( zowel buiten als op de kattenbak) tot het eerste commando. Ze leren ook alle geluiden kennen die ze in hun dagelijkse leven kunnen horen zoals stofzuiger, wasmachine, droogkast, spelende kinderen en aanwezigheid van veel volk.

We werken samen met een erkende dierenarts. Al onze pups worden van bij de geboorte dagelijks gewogen en regelmatig nagekeken en zijn voorzien van een schriftelijke garantie. Ze worden ontwormd op 2,4,6 en 8 weken en krijgen hun eerste vaccinaties op 6,9 en 12 weken. Ze zijn eveneens voorzien van een microchip, een europees paspoort en registratie bij BVIRH.

U bent zeker dat de pup in uitermate goede conditie verkeerd en volledig zelfstandig kan zijn. Zolang we hier niet 100% zeker van zijn , vertrekt de pup niet.

U krijgt tevens de nodige begeleiding om de opvoeding van uw pup correct te laten verlopen; ook na hun vertrek , kan U hier nog steeds terecht met vragen.

Iedere pup krijgt trouwens een puppiepakket mee met een speeltje, eten en kortingsbonnen voor de aangepaste voeding.

Wij vangen ook op kleine schaal chihuahua's op voor de vakantie. Een aantal van de door ons gefokte pupjes komen hier regelmatig terug om te logeren als de baasjes op vakantie gaan. Het is voor ons heel leuk om zo'n pupje nog eens terug te zien en het is voor de pup ook goed om weer eens helemaal hond te zijn in de roedel.

Heeft U interesse om een mini chihuahua aan te schaffen, dan raden we U aan om de rubriek "chi-info" te lezen waar U alle info vindt i.v.m. het ras en de vereisten.

Aan de hand hiervan kan U beslissen of dit ras bij U past.

Bent U enthousiast, vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel kijkplezier op mijn website en hopelijk tot ziens.

Mooie pups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan venenatis lectus sed sollicitudin.

Gezonde pups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan venenatis lectus sed sollicitudin.

Sociale pups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan venenatis lectus sed sollicitudin.

Leuke pups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan venenatis lectus sed sollicitudin.